B2B Cold Calling

Tasso Limneos |  Cold Calling Expert

B2B Cold Calling

Leer in deze cursus hoe je via telefonische prospectie nieuwe leads in je agenda kan inplannen.

Tasso Limneos | Cold Calling Expert

B2B Cold Calling

Leer in deze cursus hoe je via telefonische prospectie nieuwe leads in je agenda kan inplannen.

Ontmoet Tasso Limneos

Maar wie is Tasso nu eigenlijk?

Tasso is zaakvoerder van Victus Sales, een callcenter gespecialiseerd in het vastleggen van B2B afspraken. Hij zit m.a.w. al jarenlang in het wereldje van cold calling en heeft intussen met zijn team meer dan 30.000 afspraken gemaakt

In slechts 4 jaar tijd heeft Tasso, samen met zijn vennoot, Victus Sales weten uitgroeien tot een bedrijf met meer dan 45 man. Vandaag de dag kent Victus Sales nog steeds een sterke groei – en dit zelfs in tijden van een globale pandemie

Tasso wordt regelmatig uitgenodigd op talkshows om zijn ervaring vanuit Victus Sales te delen.

Hij is ongetwijfeld de ideale persoon om je wegwijs te maken in het verhaal van B2B cold calling. Klaar om je agenda vol te plannen?

Tasso is zaakvoerder van Victus Sales, een callcenter gespecialiseerd in het vastleggen van B2B afspraken. Hij zit m.a.w. al jarenlang in het wereldje van cold calling en heeft intussen met zijn team meer dan 30.000 afspraken gemaakt

In slechts 4 jaar tijd heeft Tasso, samen met zijn vennoot, Victus Sales weten uitgroeien tot een bedrijf met meer dan 45 man. Vandaag de dag kent Victus Sales nog steeds een sterke groei – en dit zelfs in tijden van een globale pandemie

Tasso wordt regelmatig uitgenodigd op talkshows om zijn ervaring vanuit Victus Sales te delen.

Hij is ongetwijfeld de ideale persoon om je wegwijs te maken in het verhaal van B2B cold calling. Klaar om je agenda vol te plannen?

Afgelopen jaren heeft Tasso het genoegen gehad om velen te ondersteunen in het maken van afspraken

Melissa C.
Melissa C.Zaakvoerder Motivee & Socialeads
Read More
Ik kocht afspraken in de hoop er "iets" uit te kunnen halen... Vanaf nu twijfel ik niet meer. Victus sloeg met hun telefoon skills, een grote vis aan de haak, die ik kon omzetten naar een trouwe klant!🏆 Mijn investering was dus snel terugverdiend. Wat een samenwerking!
Jonas Van der Perre
Jonas Van der PerreCOO - Copper & Co
Read More
Op het moment dat ik opzoek was naar een partner voor het vastleggen van afspraken bij prospecten werd ik door Victus gecontacteerd. Toeval of... Nu na enkele maanden samenwerken hebben we onze resultaten zien stijgen en is de kwaliteit van de afspraken van onze sales alleen toegenomen. Ik kan Tasso en zijn team dan ook aan iedereen aanbevelen! Bedankt.
Bram Palmaerts
Bram PalmaertsSales & HR manager - Helsen Verzekering
Read More
Na een eerste contact met Victus Sales, werd het snel duidelijk dat ze onze vragen goed wisten te begrijpen en een passend antwoord gaven aansluitend op onze behoeften. Het was een warmmenselijk contact maar het allerbelangrijkste... ook de resultaten waren er. We kwamen door de samenwerking met Victus Sales al met verschillende bedrijfsleiders in contact. Ook als er eens iets was, werd er direct gevolg gegeven en meegedacht aan een oplossing.
Previous
Next

Het Probleem

Call calling maakt velen nerveus. Nerveus, omdat je mogelijks afgewezen kan worden. Nerveus, omdat mensen onbeleefd kunnen zijn aan de andere kant van de lijn. Nochtans, via cold calling kan je niet alleen meteen resultaat verwachten, maar is dit resultaat ook evenredig met de gespendeerde tijd. Steek je dus meer tijd in het prospecteren, dan zal je ook meer afspraken kunnen boeken en meer verkopen als gevolg. 

De sleutel tot succes is dus het cold callen effectief in te plannen én het effectief te doen. Maar natuurlijk, alvorens je hiermee start, moet je gewapend zijn met een sterke voorbereiding. Een voorbereiding bestaande uit: een database aan prospecten, een script, strategieën om door de gatekeepers te geraken, strategieën om weerleggingen aan te pakken en nog zo veel meer!

Dankzij deze cursus zal je cold calling onder de knie krijgen en de juiste handvaten hebben om eraan te beginnen. Onthoud verder ook dat cold calling een vaardigheid is die men slechts kan beheersen na veel te oefenen, want oefening baart kunst.

Ben je klaar om je agenda vol te plannen?

Wat leer je in deze cursus?

Hoe is de cursus opgedeeld?

We nemen eerst een kijkje naar de “waarom” van cold calling. Er wordt wel eens gezegd dat cold calling ‘dood’ is, dat het niet meer van dit tijdsperk is. Wij zijn het daar absoluut niet mee eens. Tasso geeft de 3 grootste argumenten waarom cold calling ook vandaag de dag een absolute must is. 

De grootste fout die men vaak ziet bij het cold callen, is dat er tijd wordt ingepland in de agenda, maar dat er geen prospectielijst klaarstaat. Er wordt m.a.w. vaak nog naar prospecten gezocht tijdens de beluren. Dat is een grote fout. Tasso geeft je mee hoe je relatief efficiënt kwaliteitsvolle lijsten kan opstellen. Hij behandelt zowel tools als externe database die je hierbij kunnen helpen. 

Wat zeg je dan als je de juiste persoon hebt aan de telefoon? En in welke volgorde? Hoe maak je nu snel en effectief een afspraak zonder pusherig over te komen? De sleutel tot succes is het hebben van een goed gestructureerde cold calling script. Tasso geeft je zijn framework, waarmee hij en zijn team reeds meer dan 30.000 afspraken hebben gemaakt.

Een laatste stap in de voorbereiding is het klaar hebben staan van een infomail. Waarom en wat moet daarin staan? Dat legt Tasso allemaal uit. 

De gatekeeper is diegene die beslist of jij doorverbonden mag worden met de persoon waarmee je graag in contact komt. Vaak is dat de receptionist(e) of assistent(e). Als je overkomt als een verkoper, zal je al snel geweigerd/tegengehouden worden. Tasso toont je zijn technieken om voorbij de gatekeeper te geraken.

Vaak vraagt de gatekeeper om je vraag op mail te zetten. Natuurlijk weet je zelf ook wel dat dit geen goed plan is, maar hoe kan je er alsnog voor zorgen dat je doorverbonden wordt? Dit is de vraag die Tasso in deze videoles beantwoordt.

Hoe bewaar je de controle over het gesprek en hoe zorg je ervoor dat je altijd eindigt met het doel van je gesprek? Verkopers hebben vaak de neiging om af te dwalen van hun script. Dat is op zich helemaal prima, maar je belt wel met een doel, dus probeer altijd terug te komen op het doel van je telefoongesprek. Tasso legt zijn 3-stappen aanpak uit voor directe resultaat.

“Ik heb nu geen tijd om te bellen”, “Ik heb geen interesse”, “Kan je een samenvatting op mail zetten?”… Je kent het wel. De weerleggingen van je prospect, waardoor je geen afspraak kan boeken. Vervelend, niet? Ongelofelijk vervelend, zeker als je niet weet hoe je daar best op reageert. Tasso geeft de 5 meest voorkomende weerleggingen en geeft voor elke weerlegging zijn strategie om alsnog een meeting te boeken. 

Bij het cold callen moet je een afweging maken tussen 1) veel voorbereidend werk en 2) weinig voorbereidend werk. Het eerste zorgt ervoor dat je effectiever bent, het tweede dat je efficiënter bent. Maar wat is nu belangrijker? 

“Time is money” en in de context van cold callen kan je dit bijna letterlijk nemen. Hoe gebruik je je tijd optimaal om zo veel mogelijke afspraken in te plannen? 

Deze 4 best practices zou je evengoed op post-its kunnen schrijven en in je buurt houden wanneer je aan het cold callen bent. Onthoud deze goed en word een performante cold caller!

Ben jij als zaakvoerder, account manager of business developer ook zelf verantwoordelijk om aan koude prospectie te doen, dan zou je je team wel eens kunnen versterken met een inside sales persoon. Tasso licht toe wat dit precies inhoudt en wat een inside sales persoon van meerwaarde kan zijn voor de zaakvoerder, account manager of business developer.

Vanuit Usights hadden we nog een heleboel vragen voor Tasso. Bekijk in deze bonus video wat deze vragen waren en hoe Tasso daar schitterende antwoorden op gegeven heeft! 

Voor wie is deze cursus?

“Wij hebben met ons team al meer dan 30.000 afspraken gemaakt, dus ik denk dat ik veel kan bijbrengen rond dit onderwerp.”

Wat zit in de cursus?

Twee opties liggen klaar voor je...

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

De cursus van Tasso

Leer alles over B2B Cold Calling
145 Prijzen excl. BTW
 • 1u30 videolessen
 • 10+ pagina's worksheets
 • Cold Calling Script framework
 • Bonus: FAQ
 • Toegang tot de exclusieve community
 • Niet tevreden, geld terug! *

Geniet van een gratis voorproefje

Leer eerst over de 'waarom' van B2B cold calling
0
 • 1e hoofdstuk van de cursus
 • Cold Calling Script Framework

Nog niet zeker over je investering?
Onze 3-maanden garantie helpt!

Aangezien je tot hier bent doorgescrolled, hebben wij een vermoeden dat je de cursus interessant vindt.

Maar je bent misschien aan het twijfelen…

 • Gaat deze cursus mij echt hierbij helpen?
 • Zijn de inzichten werkelijk toepasbaar in mijn context ?
 • Is Cedric de geschikte persoon om mij te onderwijzen?

Er is echter een manier om dit zelf te ontdekken zodat je geen spijt hebt van het niet te proberen.

We bieden een 3 maanden garantie aan!

Indien je na aankoop niet tevreden bent, kan je een refund aanvragen en krijg je het bedrag integraal teruggestort! Hierbij vragen we om concrete feedback zodat we onze services kunnen blijven optimaliseren.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Je zal gedurende onbeperkte tijd toegang hebben tot de cursus. Zodanig kan je op ieder moment nog eens het belang van de value ladder onder de loep nemen!

Neen, de cursus is 100% opgenomen. Zo kan je op je eigen tempo leren. 

Je krijgt na inschrijving voor de cursus ook automatisch toegang tot de bijhorende social group. Dit is een exclusieve online community (te vergelijken met een Facebook groep) waar je kan interageren met de andere cursisten.

Je hebt daarbij dus recht op een 3 maanden money back garantie, startende vanaf het moment van aankoop. Wij vertrekken vanuit de visie dat een cursus impact moet hebben op de cursist. Indien je dus niet tevreden bent met de afgeleverde cursus, mail je naar info@u-sights.be de reden waarom je niet tevreden bent. Zo ontvangen wij ook nog kwaliteitsvolle feedback.
Stuur gerust een mail naar info@u-sights.be met je situatieschets en waarom je niet zeker bent of de cursus van nut is voor jou. We garanderen een eerlijke mening! Als er geen concrete fit is, zullen we dit afraden.

Stuur gerust een mail naar info@u-sights.be en we garanderen een antwoord binnen 24u.

Vraag de opleiding aan bij je manager

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

Laat hier de gegevens van je manager achter. Wij zullen hem/haar een e-mail sturen dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

info@u-sights.be

Vraag de opleiding aan bij je manager

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

Laat hier de gegevens van je manager achter. Wij zullen hem/haar een e-mail sturen dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

Vraag de opleiding aan bij je manager

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

Laat hier de gegevens van je manager achter. Wij zullen hem/haar een e-mail sturen dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

Vraag de opleiding aan bij je manager

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

Laat hier de gegevens van je manager achter. Wij zullen hem/haar een e-mail sturen dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

Vraag de opleiding aan bij je manager

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

Laat hier de gegevens van je manager achter. Wij zullen hem/haar een e-mail sturen dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

Vraag de opleiding aan bij je manager

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

Laat hier de gegevens van je manager achter. Wij zullen hem/haar een e-mail sturen dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

Vraag de opleiding aan bij je manager

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

Laat hier de gegevens van je manager achter. Wij zullen hem/haar een e-mail sturen dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

Vraag de opleiding aan bij je manager

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

Laat hier de gegevens van je manager achter. Wij zullen hem/haar een e-mail sturen dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

Vraag de opleiding aan bij je manager

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

Laat hier de gegevens van je manager achter. Wij zullen hem/haar een e-mail sturen dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

Vraag de opleiding aan bij je manager

Is dit een opleiding waar je graag je opleidingsbudget aan wil besteden? 

Laat hier de gegevens van je manager achter. Wij zullen hem/haar een e-mail sturen dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

Request Start-Up Membership

Only for companies younger than 3 years.

Become a Free Member

or

By continuing, you accept our Terms & Conditions and our Privacy Policy

Opleidingsbudget gebruiken? Vraag het aan je manager!

Opleidingsbudget gebruiken? Vraag het aan je manager!

Opleidingsbudget gebruiken? Vraag het aan je manager!

Opleidingsbudget gebruiken? Vraag het aan je manager!

Opleidingsbudget gebruiken? Vraag het aan je manager!

Opleidingsbudget gebruiken? Vraag het aan je manager!

Ontvang je gratis e-boek!

We zijn toegewijd aan uw privacy. Usights gebruikt de informatie die u ons verstrekt om contact met u op te nemen over onze relevante inhoud, producten en diensten. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.

Opleidingsbudget gebruiken? Vraag het aan je manager!

Opleidingsbudget gebruiken? Vraag het aan je manager!

Opleidingsbudget gebruiken? Vraag het aan je manager!

Opleidingsbudget gebruiken? Vraag het aan je manager!